UIT in Bemmel Markt

Laatste nieuws!!!!!!!!!!!!!

De volgende UIT in Bemmel Markt is op zaterdag 2 september 2023

volg ons nu ook op Facebook:

UitinBemmelMarkt

2022

Op zaterdag 3 september 2022 heeft het centrum van Bemmel helemaal in het teken gestaan van de UIT in Bemmel Markt: de aftrap van het culturele seizoen! Samen met verschillende partijen is er een mooi programma gemaakt waar iedereen aan zijn trekken komt.


Opening door wethouder Aart SlobLoop door het centrum van Bemmel en bekijk de 27 etalages die gevuld zijn met 1 m² kunstwerken gemaakt door leerlingen van de lokale basisscholen. Zij hebben samen met een kunstenaar en de Open Academie (vanaf september 2022 heet deze: "Clink!") kunstwerken gemaakt die te zien zullen zijn. Op de Markt in Bemmel vind je allerlei kraampjes gevuld met cultureel aanbod uit Lingewaard. Daarnaast zijn de terrassen open  voor een hapje en een drankje. Er zijn op de Markt twee podia waar gedurende de dag verschillende optredens te zien zullen zijn van theater en dans tot koren en muziek.

 


In de TheaterKerk Bemmel is werk te zien van 16 lokale kunstenaars. Dat hangt en staat in de verschillende zalen van de kerk. Verder zullen er nog optredens zijn in de TheaterKerk, onder andere een muziek  try-out. In de avond wordt de dag afgesloten met een staconcert van de band Men in Black in de TheaterKerk . De toegang is gratis.


De activiteiten op de UIT in Bemmel Markt worden live gestreamd op de kanalen van Omroep Lingewaard.


Voor de veiligheid wordt zorg gedragen door: 

Mede mogelijk gemaakt door